Camilla har været i biografen og se komedien 'Logan Lucky', som fik 4 stjerner. Hør hvad hun sagde om filmen her:

Familien Logans forbandelse og det store kup

’Logan Lucky’ er en amerikansk komedie, som handler om Jimmy Logan (Channing Tatum), der udover at være en skadet minearbejder også er enlig far. Udover ham og datteren tæller familien desuden hans fartglade søster og enarmede bror (Adam Driver), som alle mener at være ramt af en forbandelse, der betyder, at de er mere uheldige end gennemsnittet.

Da Jimmy en dag bliver kaldt ind til chefen, der vælger at fyre ham på et uretfærdigt grundlag, står han overfor en skillevej: Skal han leve hele livet som uheldig og fattig, eller skal han og familien forsøge at begå et kup på hans tidligere arbejdsplads, der befinder sig under den berømte racerbane i North Carolina, der huser det kæmpe store NASCAR-løb?
Naturligvis vælger han den sidste løsning. Og ikke nok med det, så allierer familien Logan sig også med brødrene Bang, der er anført af sprængstofeksperten, Joe Bang (Daniel Craig). Han skal hjælpe dem med at få fat i pengene, der er låst inde i en sikker boks under jorden. Problemet er bare, at Joe sidder i fængsel.

En mere eftertænksom komedie

Der er ikke sparet på hurtige biler, eksplosioner og store skuespillere i traileren for ’Logan Lucky’, hvilket på forhånd giver én indtrykket af, at der er tale om en klassisk Hollywood-komedie med masser af slapstick humor og en klichéfyldt og forudsigelig historie.

Det er dog langt fra tilfældet i ’Logan Lucky’, der overrasker på flere parametre. For det første er der tale om en komedie, hvor man primært morer sig over karaktererne og historiens finurlige twist fremfor hurtige sjove replikker og komik. Det betyder med andre ord, at publikum ikke klasker sig selv på lånene af grin undervejs men derimod nok nærmere griner for sig selv indvendig.

Som udgangspunkt kan det godt efterlade et indtryk af, at det er en småkedelig affære, eller måske ligefrem en mislykket komedie, men det synes jeg dog langt fra er tilfældet.

Skuespil i verdensklasse

Karaktererne bærer en stor del af æren for at ’Logan Lucky’ kommer i mål som en komedie med humor, varme og budskab. Det bondske, joviale og sydsstatsagtige præg er fremragende og giver virkelig de to sæt brødre et perfekt tilbageholdent og underspillet udtryk, hvilket sammenholdt med de dygtige skuespillere giver filmen og dens karakterer en ekstra dimension.

Skulle man alligevel pege lidt fingre af ’Lucky Logan’, så kunne man ind imellem klandre den for et småsløjt tempo, der gør visse scener lettere langtrukne. På den anden side så er det præcis det tempo, der giver mening for, at historien ikke bliver overhalet af action, damer og biler, som det er tilfældet i mange lignende film.

Overordnet er det en god, sjov og underholdende fortælling med noget på hjerte, og den scorer derfor 4 stjerner ud ad 6 mulige.

GPT: 1460536444550-34
ADN: AD
IsFirstRequest: True
BannerStore
AdUnits: 0
BannerMappingService
Mappings: 0
Expand